註冊問題

有任何關於本論壇的問題請在此提出, 例如log in問題, 出唔到post等等~

註冊問題

文章teamleader 發表於 週日 9月 23, 2012 10:49 pm

如果各位有註冊戶口的問題, 歡迎email給我幫你們解決

felixlwl@hotmail.com

因為以前太多人嚮D free mail登記來玩野, 所以好多hotmail, yahoo等等都被我block左. 希望大家可以用其他email address登記吧.

謝謝!
teamleader

Re: 註冊問題

文章teamleader 發表於 週四 7月 04, 2013 8:58 am

各位登記帳號後, 煩請另外send多個email去我email: felixlwl@hotmail.com
話你登記左帳號等緊approve.
此email必須:
1) 由你用作登記帳號的email a/c發出,
2) 在email中提供你的網名 (不用password)

敬請各位一定要另外send email通知我叫我替大家開始帳號!

因為只從開放返freemail 登記之後, 成堆垃圾email來登記, 我都唔知邊D係真係有人, 邊D係spam.

謝謝各位合作!
teamleader

Re: 註冊問題

文章teamleader 發表於 週四 7月 11, 2013 11:21 pm

各位個email唔使太客氣, 只需copy以下句子給我便何:
=============================
請啟用我在forum.hkjcstaff.com的帳號

Log in Name: XXX <---(你登記的網名)
============================
咁做都只係旨在分辯出邊D係真正網友, 邊D只係spam email.

謝謝大家合作.
teamleader

回到 版務區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客